Registry Mechanic - Registry Cleaner Advisor Sverige

Registry Mechanic

Registry Mechanic tillverkas inte längre! Symantec lägger ner verksamheten av PC Tools. Symantec äger PC Tools och produktutvecklingen av PC Tools.   

Letar du efter en Registry cleaner? Läs mer över PC Health Advisor!

——————————————————-

Registry Mechanic – Sammanfattning:

Registry Mechanic av PC Tools är en högvärdig, pålitlig och mycket bra lösning till att rensa datorn och rensa upp ditt Windows register. Du kan ladda ner en gratis datorgenomsökning utan problem, för att kolla om den här registry cleaner passar dig.  Mjukvarans tillverkare är erkänd och pålitlig. PC Tools är ett grundat namn och är i princip en av de viktigaste utility software utvecklaren i hela världen med totalt 250 medarbetare, spridd över olika lokaler världen över. Dessutom har Registry Mechanic extra funktionalitet som saknas i många andra registry cleaner-program. I princip passar den här funktionaliteten inte en registry cleaner, men den är dock mycket praktisk att ha. internet-privacy beskydd genom en bleach-process. Du kan radera dina filer permanent med Registry Mechanic genom en bleach-process, där det fria utrymmet på hårddisken överskrivas med slumpmässiga tecken. Det gör att filer som tagits bort inte går att hitta igen. Även andra spår som du lämnar på nätet kommer att raderas ordentligt. Detta kan du även se själv i din egen testversion. De flesta läsare testar nu även Registry Mechanic gratis.

 

Nytt för Registry Mechanic 2011-versionen:

• Denna utility mjukvara skyddar internetprivacy och personlig information.

• Denna cleaner tar säkert bort alla skadliga filer från din dator.

• Dessutom “Bleacht” Registry Mechanic som ger fritt utrymme och borttagning av filer enligt normen från DoD 5220.22-M (Amerikanska försvarsdepartementet), så att filerna inte är tillgängliga via de vanliga filåterställningsmetoderna.

• Olika tilläggtjänster för att rensa upp datorns historia i mer än 100 program, däribland chat-program, viewers, P2P-applikationer och mycket annan mjukvara.

• Du har även en schemaläggare. Den behöver du bara ställa in en gång och sen kan du glömma den; ditt system optimeras för maximala prestationer och beskyddet med online privacy är garanterat.

Ordinarie priset av Registry Mechanic är mycket överkomligt och billigt jämfört med det du får tillbaka. Registry Mechanic kostar 29,95 Euro och du kan använda den här licensen på tre olika datorer.

 

Funderar du fortfarande?

Microsoft använder själva Registry Mechanic till att rensa upp det Windows registret. Här kan du se en Microsoft-hemsida där Registry Mechanic nämns: Microsoft & Registry Mechanic. Dessutom kommer du helt enkelt få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Det är därför vi rekommendera att testa på Registry Mechanic gratis innan du bestämmer dig att köpa den här utmärkta mjukvaran. Du har ingenting att förlora.

Terug naar boven Till toppen
Hemsida: registry cleaner Registry cleaner
Share


Author:

Registry Mechanic Google+

{ 1 trackback }